Earth Trust

Client: Earth Trust

Location: Little Wittenham, Oxfordshire

Contract: Traditional

Stage: Ongoing

 

Currently in the early stages of design, this project calls for renovations and redesigns to the current site at Little Wittenham.

 

The fundamental aim behind the vision for the Earth Trust Centre is to give their flagship site in Little Wittenham a focused visitor entrance that is appealing and informative to visitors, providing safe and easy access for all, and enabling the Trust to diversify their income generation so providing for the long-term protection of the nature reserve and farm, whilst maintaining free and open access for current and future generations. It will be people and community facing and will involve re-configuring the Earth Trust Centre to become the entrance to their 1200 acre site.